Aydınlatma Metni

Bu sitede iş başvurusunda bulunduğunuzda, başvurunuzda yer alan kişisel verileriniz, Karabaş Mah. Belde Sok. Ekşi İş Merkezi Kat : 5 / 514 İzmit – Kocaeli adresinde bulunan ve  degisim@degisimakademi.com.tr e-posta adresinden iletişime geçebileceğiniz Değişim Akademi (Veri Sorumlusu”) tarafından toplanacaktır.

Kişisel verileriniz, veri sorumlusunun, iş görüşmelerinin ve başvuranlara uygulanacak testlerin düzenlenmesi ve yürütülmesini ve bunlarla ilgili sonuçların incelenmesi ve değerlendirilmesini ve işe alım süreçleriyle ilgili gerekli diğer işlemleri de kapsayan işe alım ile ilgili faaliyetlerinin idaresi amacıyla işlenecektir. Kişisel verileriniz şirketimizin ilgili birimleri ile başvurunuzun değerlendirilmesi amacıyla paylaşılacaktır.

Değişim Akademi, “Aday Çalışanlarından” elde edilen kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili olarak KVKK’ye (6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) tabidir.

Bundan dolayı, kişisel verileriniz, KVKK (6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) kapsamında korunacaktır. [Türkiye Kişisel Verilerin Gizliliği ve Korunması Politikası] bağlantısından Türkiye Kişisel Verilerin Gizliliği ve Korunması Politikasına erişebilir ve degisim@degisimakademi.com.tr adresine e-posta göndererek KVKK’nın 11.maddesinde yer alan haklarınızı icra edebilirsiniz. KVKK’nın 11.maddesi uyarınca veri sorumlusuna başvurarak, kendinizle ilgili;

  1. a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c)Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  1. d) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  2. e) 7.maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  3. f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerininizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  4. g) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararınızın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.